« Έρχεται το 3G iPhone με GPS από την Vodafone. | Τα πρώτα 5 παιχνίδια για iPhone. »


Τα πρωτα Screenshots του Ubuntu Notebook Platform.

O Mark Shuttleworth, πρόεδρος της εταιρείας πίσω από την ανάπτυξη της Ubuntu,σε δημοσίευσή του στο προσωπικό του blog δίνει πολλές λεπτομέρειες σχετικά με την ειδική έκδοση της Ubuntu για υπερφορητούς υπολογιστές και netbooks,την Ubuntu Netbook Platform.

alt

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι μέτα τις καλές κριτικές που απέσπασε η πλατφόρμα ένας σημαντικός αριθμός κατασκευαστών OEM έχει έρθει σε επαφή με την εταιρεία επιθυμώντας τη χρήση της στα προϊόντα της.Τα πρώτα δείγματά γραφής τα έχει δώσει η Asus.Γνωστή εταιρία e-shop στην Ελλάδα το έχει στην λίστα των προϊόντων της και είναι από τις λίγες φορές που στο λειτουργικό σύστημά βλέπω να γράφει Linux.

Στο σχετικό post του Shuttleworth μπορείτε να δείτε screenshots από την επιφάνεια εργασίας της ειδικής έκδοσης της Ubuntu οπως και αλλες λεπτομέρειες.

Το λέει η καρδία του πάντως.Κατάφερε να κάνει πολλά άτομα σε όλον τον κόσμο να μην φοβούνται αυτό το λειτουργικό σύστημά.Από την εμπειρία μου πάντως πιστεύω ότι είναι πολύ user friendly.Και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις δεν έχεις και τα χαζά των Windows που σε κάνουν να θες να σπάσεις τον υπολογιστή στα δυο.

Δείτε το σχετικό post εδώ.

Bookmark and Share

avatar

σαν το Μανώλη ποτέ δε φεύγουν από αυτό το κόσμο! Θα είναι πάντα εδώ, μαζί μας, να μας θυμίζουν ότι υπάρχει και άλλη Κρήτη, α

Το σχόλιο σας

Έχετε λογαριασμό στο Pathfinder;

Δέν επιτρέπεται η χρήση HTML tags για τα σχόλια αυτού του blog


Αναγνώστες

Google Corner

Για τους πιστούς

Profile

brz20 Κων/νος Ζυγουράκης
Στα ωραία Τρίκαλα
Το προφίλ μου

breezeriphone@gmail.com

Χάρτης

Διαφημίσεις Google

Trikala Blogs